کد خبر : 1126
تاریخ انتشار : جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
-

با ثروت‌های بادآورده و حرام باید جدی‌تر از قبل مبارزه شود

با ثروت‌های بادآورده و حرام باید جدی‌تر از قبل مبارزه شود

به گزارش بوشهرنیوز به نقل از فارس حجّت‌الاسلام محمّدجواد حاج‌علی‌اکبری، امام‌جمعه موقّت تهران در خطبه‌های نمازجمعه امروز (۹ فرودین) تهران با تبریک سال نو گفت: سالی که با نام امیرالمومنین(ع) در ولادت خجسته آن حضرت آغاز شد نویدبخش بشارت‌ها و فرصت‌هاست. وی با اشاره به بیانات رهبر معظّم انقلاب مبنی بر اینکه سال ۹۸ سال فرصت‌ها است

به گزارش بوشهرنیوز به نقل از فارس حجّت‌الاسلام محمّدجواد حاج‌علی‌اکبری، امام‌جمعه موقّت تهران در خطبه‌های نمازجمعه امروز (۹ فرودین) تهران با تبریک سال نو گفت: سالی که با نام امیرالمومنین(ع) در ولادت خجسته آن حضرت آغاز شد نویدبخش بشارت‌ها و فرصت‌هاست.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظّم انقلاب مبنی بر اینکه سال ۹۸ سال فرصت‌ها است نه تهدیدها، تصریح کرد: این موضوع را به فال نیک می‌گیریم.

خطیب جمعه تهران بعثت پیامبر گرامی اسلامی(ص) در دهه سوم ماه رجب را مورد اشاره قرار داد و گفت: هیچ روز و شبی در سال به میمنت و فرخندگی و الهام‌بخشی شب و روز مبعث نمی‌رسد؛ زیرا اساس همه نعمت‌ها است که خدا بر جامعه مؤمنین منّت گذاشته است.

سال ۹۸ نویدبخش بشارت‌ها است/ دست‌های فاسدی که مانع «رونق تولید» می‌شوند را باید قطع کرد

حاج‌علی‌اکبری شب و روز بعثت را شب و روز توجه به علی‌ابن ابی‌طالب دانست و گفت:  به وسیله جایگاه امامت و پیشوایی است که امکان دست‌یابی بشریت به خوشبختی فراهم می‌شود. لذا هم در شب و هم روز بعثت سخن از این است که متوجه امام علی(ع) باشیم. زیبایی پیام‌های بعثت در چهره بی‌بدیل علی‌ابن ابی‌طالب متجلی است.

وی با اشاره به محیط قبل از بعثت پیامبر(ص) گفت: از معجزات بعثت این است که از جامعه آکنده به ضلالت آن روز، جامعه‌ای پیشرفته بسازد و از بین آن جماعت انسان‌های بزرگ را تربیت و به بشریت هدیه کند. بعد از قرن‌ها امروز هم مسلمانان جهان در اقصی‌نقاط عالم و ملّت عزیز ما از رایحه دلپذیر خلق دل‌آرا و خوش محمّد مصطفی)ص) سرمست هستند.

امام‌جمعه موقّت تهران، انقلاب اسلامی را دنباله بعثت و آرزوهای پیامبر اسلام(ص) دانست و گفت: امیدواریم خدا این انقلاب را به ظهور موعود الهی برساند.

حاج‌علی‌اکبری، شهادت امام مجاهد؛ حضرت امام موسی‌بن جعفر(ع) را مورد اشاره قرار داد و حدیثی از آن بزرگوار در باره تقوا را بازخوانی کرد.

وی، روز ۱۲ فروردین و تولد جمهوری اسلامی را روز باشکوه و سرنوشت‌ساز و کم‌تر قدرشناخته دانست و با تبریک این روز گفت: امام خمینی(ره) فرمودند، صبحگاه ۱۲ فروردین که نخستین روز حکومت الله بر جهان است از بزرگترین اعیاد ملّی و مذهبی ماست.

امام جمعه موقّت تهران با اشاره به بیانات رهبر معظّم انقلاب در جوار بارگاه نورانی حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) گفت: سخنرانی‌های ابتدای هر سال رهبر انقلاب یک سخنرانی متقاوت، الهام‌بخش و راهبردی است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد. این سخنرانی برای جامعه جوان و مدیران و مسئولان و همه الهام‌بخش است. باید با مراجعه به آن، برداشت کنیم و مسیر خود را انتخاب کنیم و مراقب باشیم به فراموشی سپرده نشود.

حاج‌علی‌اکبری افزود: آنچه از این سخنرانی استفاده می‌شود، مسئله اراده ملّی ما ایرانیان است.

وی با بیان اینکه برنامه دشمن، ضربه زدن به اراده ملّی ما است، تصریح کرد: انتخاب شعار سال، یکی از روش‌های عالمانه و کارشناسانه برای تقویت اراده ملّی ماست که خواسته‌ها و آروزهای عمومی را در یک نکته اصلی تجمیع می‌کند تا ملّت عزیز ما بتواند قدم‌های بلند را به سوی روزهای بهتر بردارند.

امام‌جمعه موقّت تهران ادامه داد: رهبر حکیم انقلاب، سال‌ها پیش دست دشمن را خواند و نسخه اقتصاد مقاومتی را پیش روی ما قرار دادند و برای تبدیل آن به گفتمان غالب، ارکان و لوازم آن را به ‌عنوان شعار هر سال تبدیل کردند.

وی شعار سال ۹۸ را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه رونق تولید، به منزله روح اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: با این نام‌گذاری برخورد شعاری نکنیم و اقدامات عالمانه داشته باشیم و همه امکانات را برای تحقق این شعار بسیار مهم و حساس در دستور کار همه قرار گیرد.

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: اگر تولید رونق بگیرد،  هم کالا افزایش پیدا می‌کند و با قحطی مقابله می‌شود، هم تورم کنترل می‌شود و کاهش قیمت‌ها را شاهد خواهیم بود و هم وابستگی ما به کالاهای خارجی کاهش پیدا می‌کند. همچنین نیاز ما به ارز خارجی کاهش پیدا می‌کند و اشتغال جوانان تقویت می‌شود و بیکاری نیز مهار می‌شود.

وی با بیان اینکه رونق تولید، زمینه پیشرفت در همه زمینه‌ها را فراهم می‌کند، تصریح کرد: تحقق شعار سال ۹۸، درآمدهای عمومی و درآمد دولت را افزایش می‌دهد و امید به آینده را در نسل جوان تقویت می‌کند. همچنین زمینه صادرات فراهم می‌شود و سرمایه‌های خارجی را آسان‌تر جذب می‌کند.

امام‌جمعه موقّت تهران ادامه داد: اقتصاد با رونق تولید است که در برابر تحریم‌ها و تکانه‌های خارجی و خصومت دشمنان، مقاوم می‌شود و استقلال آن تأمین می‌شود.

حاج‌علی‌اکبری ظرفیت‌های عظیم کشور برای تحقق شعار رونق تولید را مورد اشاره قرار داد و گفت: بازار بزرگ ۸۰ میلیونی داخلی و بازار ۶۰۰ میلیونی که در همسایگی ما قرار دارد در اختیار ماست و جایگاه رفیعی که ایران در سیاست منطقه‌ای و جهانی دارد، ظرفیت‌های ما است.

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیت کشور ما، نیروی انسانی تربیت‌شده‌ای است که جزء رویش‌های انقلاب است. علاوه بر این، امکانات زیرساختی خوبی وجود دارد که در پهنه عمومی کشور فراهم است.

حاج‌علی‌اکبری، وجود تدبیر، برنامه‌ریزی، شجاعت و روحیه جهادی را برای استفاده از ظرفیت‌های کشور ضروری دانست و افزود: همچنین نیاز داریم به انسجام ملّی و وحدت سراسری برای اینکه به چنین هدفی دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه موانعی برای تحقق شعار سال وجود دارد که باید با آن‌ها بجنگیم، تصریح کرد: برخی موانع فرهنگی وجود دارد؛ مثل تبلی و مصرف‌گرایی و گرایش به کالاهای خارجی و احتکار خانگی و خلاءهایی که در ارتبط با مهارت‌ها داریم. همچنین در بخش‌های گوناگون مشکلات ساختاری و مدیریتی داریم که آن‌ها را هم باید برطرف کنیم. قوانین دست و پا گیر را باید حذف و نظام بانکی را اصلاح کنیم.

حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: با ثروت‌های بادآورده و حرام باید جدی‌تر از قبل مبارزه شود و دست‌‌های فاسد و فاسق که در اقتصاد ملّی رخنه می‌کنند و به نیابت از دشمن، علیه اقتصاد ما نقش‌آفرینی می‌کنند، قطع بشود تا مسیر برای شکوفایی و تولید باز شود. همچنین باید با واردات بی‌رویه و غیرضروری مقابله بشود و با استفاده شایسته‌ و افزایش بهره‌وری از ظرفیت‌ها، بتوانیم در ارتباط با شعار سال، قدم‌های بزرگی را برداریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ali چهارشنبه , 9 مرداد 1398 - 13:58

بنام خدا
در دین نیمه خالی لیوان دیده می شود ، پر نبود ، بیت المال پایمال شده ! هر مسئولی کم یا بد کار کرده باشد….. ، حق الناس پایمال کرده ، راه نجاتی جز جبران ندارد!… شفاعت و توبه پذیر هم نمی باشد ، عذاب خواهد شد…..

اگر خدا حساب و کتابی داشته باشد ، تمام آن کسانی(مسئولی) که به نوعی پنهان کاری و کمکاری کرده (عمدا یا سهوا) باشند وبقیه سکوت کنند ، همه شریک جرم بوده ، مواخذه و عذاب خواهد کرد . جز جبران راه نجاتی نخواهد داشت و……..

چون مقوله حق الناس موضوع خدائی و قرآنی می باشد ، لذا تا زمانیکه مردم انواع گوناگون آنرا نشناخته و به آن عمل نکنند ، تذکر و تکرار آن در جاهای مختلف ضروری می باشد………

آخرین اخبار

ایران و جهان