شستان برای تسریع در راه اندازی فاز دوم پتروشیمی بوشهر اعلام آمادگی کرد

به گزارش بوشهرنیوز به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی پتروشیمی بوشهر، روز سه شنبه ۱۴ مرداده ماه، دکتر افشار بازیار مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تجاری شستان به همراه معاونین و مدیران این شرکت، از فاز دوم شرکت پتروشیمی بوشهر بازدید کردند.
در این بازدید دکتر بازیار با اشاره به اهمیت استراتژیک مجتمع پتروشیمی بوشهر در زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور، اظهار داشت: «شرکت شستان با بهرهگیری از ظرفیتهای اجرایی و مدیریتی خود، آمادگی کامل برای تسریع فرایندها و راهاندازی فاز دوم پتروشیمی بوشهر را دارد.»
وی افزود: «نقش کلیدی این شرکت در تحقق اهداف توسعهای بسیار حائز اهمیت است و انسجام تیم مدیریتی، تأثیر بسزایی در پیشبرد پروژه داشته است. با توجه به شرایط کنونی، هدف ما راهاندازی هر چه سریعتر این پروژه برای کمک به اقتصاد کشور است.
در ادامه این بازدید، علیرضا مهدوی مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر، این بازدید را فرصت مناسبی برای ارزیابی میدانی پروژه دانست و گفت: حضور مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان تقویت انسجام مدیریتی و انگیزه مضائف را به همراه داشته و ما را به اهداف پیش رو نزدیک تر خواهد کرد.
برچسب ها :بازیار ، بوشهرنیوز ، شستان ، پتروشیمی بوشهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰