انتقاد استاندار بوشهری از انتقال پسماند پتروشیمی

بوشهرنیوز : استاندار گیلان طی نامهای به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، خواستار رسیدگی و تصمیمگیری دقیق و کارشناسانه درباره انتقال پسماند پتروشیمی خوزستان به این استان شد.
؛
استاندار گیلان طی نامهای به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، خواستار رسیدگی و تصمیمگیری دقیق و کارشناسانه درباره انتقال پسماند پتروشیمی خوزستان به این استان شد.
به گزارش بوشهرنیوز به نقل از کیهان، مصطفی سالاری طی نامهای از عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست کشور خواست تا به موضوع آلایندگی یا عدم آلایندگی انتقال پسماند یکی از واحدهای صنایع پتروشیمی در خوزستان به استانهای گیلان و قزوین، رسیدگی و تصمیمات یکسانی برای آنها اتخاذ کنند.

در راستای بررسی میدانی و اقناع افکار عمومی، گروهی به سرپرستی معاون امور عمرانی و عضویت مدیران محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی، فعالان اجتماعی و رسانهها به محل واحد بازیافت (شرکت بیلیش) واقع در لوشان شهرستان رودبار اعزام و بررسی لازم انجام و مقرر شد در جلسات بعدی نتیجه به اطلاع عموم رسانیده شود اما در خلال فرآیند و اقدامات مذکور به نقل از مدیرکل محیط زیست قزوین اعلام شد که این اداره کل از دیماه با اعلام به مدیرکل محیط زیست خوزستان خواهان جلوگیری از انتقال مواد مذکور به شرکت بیلیش در قزوین شده است.
استاندار گیلان در ادامه این نامه خطاب به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور آورده است:
دو نظریه متضاد توسط ادارات کل تابعه آن سازمان در دو استان راجع به بازیافت یک ماده و در دو نقطه که دارای شرایط اقلیمی و توپوگرافی یکسان هستند، موجب تشویش مجدد افکار عمومی شده از اینرو دستور فرمایید نسبت به رسیدگی دقیق و کارشناسانه مبنی بر آلایندگی یا عدم آلایندگی مورد مذکور و تشخیص آسیب احتمالی به محیط زیست و سلامت مردم اقدام و در صورت مضربودن نیز مراتب در خصوص هر دو استان بهصورت یکسان تصمیمگیری و از طریق واحد به آگاهی عموم شهروندان رسانیده شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰