کد خبر : 5961
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
-

رئیس جمهور: به اکثر وعده‌هایی که به مردم دادیم، عمل کردیم!/روحانی چه وعده‌‌های اقتصادی به مردم داده بود؟

رئیس جمهور: به اکثر وعده‌هایی که به مردم دادیم، عمل کردیم!/روحانی چه وعده‌‌های اقتصادی به مردم داده بود؟
اما به راستی روحانی بر چه اساسی این سخنان را بیان کرده است، آیا فراموش کرده است که در طول این سال‌ها به ویژه قبل از انتخابات چه وعده‌های داده یا اینکه با علم به وعده‌ها، کلامی خلاف از حقیقت را ایراد می‌کند‌؟!؛

به گزارش بوشهرنیوز- حسن روحانی رئیس جمهور چند روز قبل طی یک صحبت عجیب و غریب عنوان کرده او به تمام وعده‌های خود در طول این ۷ سال عمل کرده است.

او عنوان کرد: در این ۷ سال به اکثر آن وعده‌هایی که به مردم دادیم عمل کردیم، وعده ما به مردم اعتدال، تعامل سازنده با جهان، رفع تحریم‌ها و رساندن مردم به حقوق حَقه شأن، بود.

روحانی افزود: همچنین حق هسته‌ای را به عنوان یک حق قانونی برای ملت ایران تأیید کردیم و از سال ۹۴ به بعد فعالیت هسته‌ای ما قانونی بود. همچنین کشور را از PMD و شرایط سخت آژانس رهانیدیم.

اما به راستی روحانی بر چه اساسی این سخنان را بیان کرده است، آیا فراموش کرده است که در طول این سال‌ها به ویژه قبل از انتخابات چه وعده‌های داده یا اینکه با علم به وعده‌ها، کلامی خلاف از حقیقت را ایراد می‌کند‌؟!

در هر دو صورت، خطا متوجه آقای رئیس جمهور است. چه فراموش کرده باشد و چه عمدا خلاف‌گویی کند!

در این متن به وعده‌های اقتصادی حسن روحانی در طول این هفت سال اشاره گذرا می‌کنیم، از سال ۹۲ تا ۹۸، از وعده‌‌های شیرین و خوشمزه‌ای که هرگز تحقق پیدا نکرد.

سال ۹۲: شعار من نجات اقتصاد ایران است.

مهار و کنترل تورم، توزیع عادلانه ثروت، رفع تحریم‌ها و مشکلات بانکی، رونق اقتصادی، اختصاص ۳ درصد از درآمد نفت به خوزستان، نجات کشور از بیکاری و گرانی، توجه ویژه به مسئله مسکن، برنامه های کوتاه مدت برای حل مشکلات اقتصادی، افزایش حقوق کارگران مطابق تورم و… گوشه‌ای از وعده‌های آقای رئیس جمهور به ملت ایران در پیش از انتخابات سال ۹۲ بود.

روحانی در دوره اول موفقیت قابل بیان و ارائه‌‌ای نداشت. او و تیم پیر، ناکارآمد و ضعیفش فقط دلخوش به برجام و گلابی‌های آن بودند، قراردادی که هرگز به نفع کشور و ملت نبود.

روحانی در سال ۹۶ و در انتخابات دوره دوازدهم نیز وعده‌های دیگری را به وعده‌های خود اضافه کرد.

افزایش حقوق کارگران مطابق تورم، مقابله با افزایش تحریم‌ها، افزایش یارانه دهک‌های پایین، توانمند سازی روستاها (بیانیه اقتصادی دولت)، رفع فقر مطلق و عدالت درآمدی، بابت دلار خیالتان راحت، تبدیل شدن ایران به بازار صادرات، افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان، توزیع سهام عدالت(بیانیه اقتصادی دولت)، گشایش اقتصادی و… دیگر وعده‌های آقای خوش وعده بود!

اما به راستی کدامیک از این وعده‌ها و یا به اصطلاح چند درصد از آنها تحقق پیدا کرد این سوالی است که امروز مردم به خوبی جواب آن را دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

ایران و جهان