کد خبر : 12965
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
-

در آستانه سال تحصیلی جدید؛

بی برنامگی آبفای استان بوشهر و بحرانِ آب

بی برنامگی آبفای استان بوشهر و بحرانِ آب
بوشهرنیوز: بحران آب بوشهر در حال تبدیل شدن به چالشی اجتماعی و مدیریتی است و اگر هر چه سریع تر چاره ای برای آن اندیشیده نشود آینده استان را به مخاطره خواهد انداخت.؛

بوشهرنیور- افت فشار و قطعی‌های مکرر آب در بوشهر، آن هم در آستانه بازگشایی مدارس، مردم بوشهر را نگران کرده است.

 

علیرغم سال ها وعده و ارائه آمار و ارقام متعدد از بهبود وضعیت آب شرب استان بوشهر به جهت بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن‌ها اما هنوز مشخص نیست چه میزان از نیاز واقعی استان از آب شیرین کن ها تامین می شود.

 

از سوی دیگر، فرسودگی شبکه های درون شهری و هدررفت گسترده آب در خطوط انتقال و لوله‌های داخلی شهر، موجب تشدید بحران آب شده و بر مشکلات مردم افزوده است.

 

برخی گزارش ها حاکی از هدررفت آب در شبکه های آبرسانی درون شهری به میزان بسیار بالایی است.

 

در حالی‌که در برخی شهرهای استان بوشهر آب با فشار بسیار اندک یا در ساعات محدودی در دسترس است اما مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیشتر به ارائه آمار و وعده‌های کلی بسنده می‌کنند.

 

به نظر می رسد مدیریت بحران در بوشهر بیشتر حالت واکنشی دارد تا پیشگیرانه زیرا اگر نوسازی زیرساخت‌ها و تکمیل ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌ها هر چه سریع تر به سرانجام نرسد قطعا هر سال با شروع فصل گرما و افزایش مصرف، مشکلات با شدت بیشتری گریبان مردم را خواهد گرفت.

 

بحران آب بوشهر در حال تبدیل شدن به چالشی اجتماعی و مدیریتی است و اگر هر چه سریع تر چاره ای برای آن اندیشیده نشود آینده استان را به مخاطره خواهد انداخت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 4 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

ایران و جهان