کد خبر : 14512
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۷:۵۶
-

افزایش تولید گوشت مرغ در بوشهر

افزایش تولید گوشت مرغ در بوشهر
صنعت طیور استان بوشهر با اتخاذ مدیریت جهادی و همراهی تولیدکنندگان، در تیرماه سال جاری موفق به ثبت رشد ۲۰ درصدی در تولید گوشت مرغ شد. ؛

به گزارش بوشهرنیوز، بر اساس آمارهای اعلامی، میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان بوشهر در تیرماه امسال به یک میلیون و ۹۷۶ هزار و ۲۳۵ قطعه رسید که نسبت به مشابه سال گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته است.

 

این رشد عملیاتی منجر به تولید ۱۲ هزار و ۴۵۰ تن گوشت مرغ شد که نسبت به تولید ۱۰ هزار و ۵۶۰ تنی سال گذشته، نشان‌دهنده ارتقای توان تولیدی استان است.
این دستاورد در حالی حاصل شده که صنعت طیور کشور به‌ویژه پس از آزادسازی ارز ترجیحی و در شرایط جنگ، با چالش‌های تأمین نهاده و نقدینگی روبه‌رو بوده است؛ با این حال، با استمرار فعالیت واحدهای پرورش و مدیریت مناسب فرآیند تولید، نیاز بازار استان بوشهر به‌صورت پایدار تأمین شده است.

 

به گفته ابوتراب نکیسا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر، علی‌رغم چالش‌های اقتصادی و ارزی، با مدیریت جهادی و همت مرغداران، تولید گوشت مرغ در استان ۲۰ درصد رشد یافت.

 

به نوشته فارس، وی ضمن تأکید بر نقش این دستاورد در تنظیم بازار و تأمین امنیت غذایی استان، پایداری تولید را گواهی بر توانمندی صنعت طیور بوشهر دانست و بر لزوم تداوم حمایت‌ها برای حفظ این روند تأکید کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

ایران و جهان