کد خبر : 7194
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
-

سلطان تورم یا نگران محرومان؟

سلطان تورم یا نگران محرومان؟
او در چند سال اخیر در مهمترین سمت و جایگاه اقتصادی قرار داشت. همتی کمک کار روحانی در بانک مرکزی بود. سمتی مهم در امر اقتصاد که امروز باید پاسخ دهد که در این سمت برای محرومان و مستضعفان که امروز خود را نماینده آنها می‌داند، چه کرده است.؛

به گزارش بوشهرنیوز- عبدالناصر همتی یکی از ۷ کاندیدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری است که بسیاری او را یکی از بانیان وضع موجود می‌دانند گرچه او خود را صدای مردم ستمدیده و محروم معرفی کرده است.

او در چند سال اخیر در مهمترین سمت و جایگاه اقتصادی قرار داشت. همتی کمک کار روحانی در بانک مرکزی بود. سمتی مهم در امر اقتصاد که امروز باید پاسخ دهد که در این سمت برای محرومان و مستضعفان که امروز خود را نماینده آنها می‌داند، چه کرده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد دولت روحانی در دوره ریاست عبدالناصر همتی بر بانک مرکزی با نرخ تورم سالانه بالای ۴۰درصد و تورم نقطه‌ای بالای ۶۰درصدی به‌جز سال۱۳۷۴، رکورددار تورم در ۶۳سال اخیر (از سال۱۳۳۸ تاکنون) بوده است.

رکوردداری همتی در نرخ تورم از این منظر بی‌رقیب است که درحالی در دولت هاشمی‌رفسنجانی نرخ تورم ۴۹درصدی سال۱۳۷۴ در سال بعد به ۲۳درصد رسیده که این میزان در دوره همتی از ۴۱درصد سال۱۳۹۸ بار دیگر در اردیبهشت سال۱۴۰۰ نرخ ۴۱درصدی را به ثبت رسانده است.

با این حساب اگر بپذیریم که تورم‌های بالا به‌نوعی مالیات پنهان و برداشت ظالمانه از جیب فقرا و دیگر گروه‌های جامعه است، همتی نمی‌تواند نماینده خوبی برای کسانی باشد که با سیاستگذاری اشتباه بیشترین آسیب را به معیشت و زندگی مردم و به‌ویژه کم‌درآمدها زده است.

او امروز نگران مردم و دغدغه اقتصاد را به نمایش می‌گذارد در حالی که خود سلطان تورم به حساب می‌آید و امروز باید در محضر مردم پاسخگو ناکارآمدی خود باشد.

در این انتخابات باید بانیان وضع موجود به خوبی به مردم شناسانده شوند اگرچه مردم بصیر خود به خوبی آگاه هستند که بانیان وضع موجود نمی‌توانند گزینه خوبی برای تصدی ریاست جمهوری باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

ایران و جهان