بیمارستان دیر در انتظار تأمین اعتبار برای راهاندازی دستگاه سیتیاسکن

به گزارش بوشهرنیوز، احمد آخوندی، رئیس بیمارستان امام هادی (ع) دیر با اشاره به آمادهسازی ساختمان بخش سیتیاسکن این بیمارستان، خواستار تأمین اعتبار و تجهیزات موردنیاز برای راهاندازی این بخش شد.
وی با تأکید بر لزوم تجهیز این بیمارستان ۵۶ تختخوابی به دستگاه سیتیاسکن اظهار کرد: این تجهیز پیشرفته تشخیصی از نیازهای حیاتی منطقه برای تکمیل زنجیره خدمات درمانی، تسریع در فرآیند تشخیص و تقویت آمادگی مراکز درمانی در مواجهه با حوادث است.
آخوندی افزود: با توجه به حضور صنایع بزرگ نفت و گاز، حجم بالای ترددهای جادهای و احتمال وقوع حوادث و شرایط اضطراری در این بخش از استان بوشهر، توسعه امکانات تشخیصی پیشرفته در مراکز درمانی از اهمیت و فوریت ویژهای برخوردار است. تأمین این دستگاه، فراتر از یک توسعه تجهیزاتی، ضرورتی استراتژیک در راستای ارتقای کیفیت خدمات تشخیصی و تحکیم زیرساختهای سلامت جنوب بوشهر به شمار میرود.
رئیس بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر با تأکید بر نقش تعیین کننده زمان در خدمات اورژانسی به تسنیم گفت: در شرایط بحرانی، دسترسی سریع به ابزارهای تشخیصی دقیق از عوامل کلیدی در مدیریت صحیح و نجات جان بیماران است. استقرار بخش سیتیاسکن در این بیمارستان میتواند بخش عمدهای از تأخیرها و ریسکهای ناشی از اعزام بیماران به سایر مراکز را برطرف کرده و نقش مؤثری در تشخیص سریعتر آسیبها و تصمیمگیریهای بالینی پزشکان، بهویژه برای مصدومان سوانح و بیماران اورژانسی ایفا کند.
آخوندی در تشریح آخرین وضعیت این پروژه بیان کرد: با همت والا یک خیر نیکاندیش، ساختمان موردنیاز استقرار دستگاه به مرحله آمادهسازی رسیده است.
برچسب ها :بوشهرنیوز ، بیمارستان ، دیر ، سی تی اسکن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰