سوءقصد مذبوحانه در حرم مطهر رضوی به جهادگران عالم/یک طلبه با زبان روزه آسمانی شد

عصر روز گذشته فردی با سلاح سرد (چاقو) به 3 طلبه حوزه علمیه در صحن پیامبر اعظم حرم مطهر رضوی حملهور و آنها را مورد اصابت قرار داد. ؛
به گزارش بوشهرنیوز- عصر روز گذشته فردی با سلاح سرد (چاقو) به ۳ طلبه حوزه علمیه در صحن پیامبر اعظم حرم مطهر رضوی حملهور و آنها را مورد اصابت قرار داد.
بلافاصله روابط عمومی آستان قدس رضوی نیز با انتشار بیانیهای در این خصوص اعلام کرد: «همزمان با سومین روز ماه مبارک رمضان، ساعتی پیش دو طلبه حاضر در صحن پیامبر اعظم(ص) بافردی که هویت آن در دست بررسی است با ضربات چاقو مورد حمله قرار گرفتند.
با هوشیاری زائران و تلاش عوامل انتظامات و یگان حفاظت حرم مطهر ضارب بلافاصله بازداشت و تحویل مقامات انتظامی شد و مصدومان به سرعت به بیمارستان منتقل شدند.
آستان قدس رضوی ضمن محکومیت این تعرض به ساحت مقدس حضرت رضا علیه السلام و روحانیت معزز، موضوع را تا حصول نتیجه و شناسایی عوامل پیگیری خواهد کرد و گزارش آن را متعاقبا به اطلاع مردم عزیز خواهد رساند.»
متاسفانه در این حمله بزدلانه، حجتالاسلام اصلانی روحانی جهادگر با زبان روزه و در حرم شریف رضوی به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
سازمان اطلاعات سپاه استان خراسان رضوی با صدور بیانیهای در خصوص حادثه ناگوار امروز در حرم مطهر رضوی اعلام کرد: تحقیقات و بازجوییهای تخصصی در حال انجام است.
در این بیانیه آمده است: فرد ضارب بلافاصله توسط عوامل امنیتی دستگیر شده و تحقیقات در این خصوص درحال انجام است. لذا نظر به اهمیت و حساسیتهای موجود در پرونده و ادامه بازجویی های تخصصی از نامبرده، توصیه میشود از هرگونه گمانهزنیهای نامعتبر در این خصوص پرهیز شود.
البته فرماندار مشهد عنوان کرد که فرد ضارب تحت تاثیر تفکرات استکبار جهانی و تکفیری بوده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 4 انتشار یافته : ۰