کد خبر : 4541
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲
-

توان مدیریتی، شاخصی مهم برای اجرای رسالت

توان مدیریتی، شاخصی مهم برای اجرای رسالت

به گزارش بوشهرنیوز؛ در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و ملت ما در آستانه یک آزمایش بزرگ برای انتخابی بزرگ است. جمعه دوم اسفندماه تجلیگاه یکی از زیباترین جلوه‌های مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش چشم جهانیان است. اساساً مجلس سالم، فعال و قوی کلید کارهای بزرگ و صحیح در کشور است

به گزارش بوشهرنیوز؛ در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و ملت ما در آستانه یک آزمایش بزرگ برای انتخابی بزرگ است.

جمعه دوم اسفندماه تجلیگاه یکی از زیباترین جلوه‌های مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش چشم جهانیان است.

اساساً مجلس سالم، فعال و قوی کلید کارهای بزرگ و صحیح در کشور است و می‌تواند بر عملکرد همه‌ دستگاه‌های کشور اثر بگذارد.

مجلس کارآمد بر صراط مستقیم اسلام و انقلاب اسلامی پای می‌فشارد و با طراحی و تصویب قوانین راهگشا، نقش و تأثیری عمیق و تعیین کننده‌ در مسیر انقلاب بر جای می‌گذارد.

شاخصه اصلی چنین مجلسی نمایندگان مومن و انقلابی است، این مجلس است که می‌تواند در رأس امور قرار گیرد و موجب تحول در کشور شود.

در گزارش سابق نخستین ویژگی یک مجلس قوی و کارآمد را تقوا و تدین عنوان کردیم و گفتیم که در واقع می‌توان گفت که زیربنای اصلی که اگر نباشد مجلس، مجلس نمی‌شود، این شاخصه مهم و اساسی است.

اکنون به دنبال بیان دومین ویژگی یک مجلس قوی و کارآمد هستیم، توان مدیریتی را باید دومین مولفه یک مجلس قوی و موثر به حساب آورد.

علاوه‌بر تدین و تقوا، استعداد و توان مدیریت داشتن برای مسئولان و کارگزاران نظام، امری لازم و ضروری است.

حضرت آیت‌الله‌العظمی‌ امام خامنه‌ای دهم آذرماه امسال در ابتدای جلسه‌ درس خارج فقه، با شرح روایتی درباره توصیه پیامبر اعظم(ص) خطاب به جناب ابوذر فرمودند: «… حالا آن حرفی که حضرت می‌خواهد به ابی‌ذر بزند چیست؟ «اِنّی اَراکَ ضَعیفاً» من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف می‌بینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فی‌سبیل‌الله، رُک‌گو، و آسمان بر راست‌گوتر از او سایه نیفکنده، زمین راست‌گوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به‌جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. «فَلاتُؤَمَّرَنَّ عَلی اِثنَین» حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمی‌هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمی‌توانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ماها است. ما – حالا همه‌ ما نه؛ بعضی‌مان این جوری هستیم – به‌مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی می‌شود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم می‌دوزیم که برویم آنجا! خب، شما اوّل نگاه کن ببین می‌توانی یا نمی‌توانی. حالا بحث اسم‌نویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا می‌روند! خب، شما که می‌خواهی بروی آنجا، آنجا سؤال دارد؛ این توانایی‌ای که خدا به من و شما می‌دهد، کنارش مسئولیّت هست. این [مطلبی] که عرض می‌کنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است. شما هم همین جور؛ یعنی آن کسانی که مسئولیّتی دارند، همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد، می‌توانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.»

این نکته بسیار مهم و اساسی است که چه بسا یک نماینده آدم خوب و با کمالاتی باشد اما چون توان مدیریتی ندارد نمی‌تواند رسالت خود را انجام دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

ایران و جهان